Nejen stmelovací výlety pro školy a možnosti

Kemp Koruna, nacházející se v malebné obci Zlatá Koruna, je ideálním místem pro školní výlety, ať už se jedná o jednodenní exkurze nebo několikadenní pobyty. Tento kemp nabízí nejen skvělé zázemí pro ubytování a stravování, ale také širokou škálu aktivit, které jsou vhodné pro různé věkové skupiny žáků a studentů. Pro školy je důležité, aby výlety měly nejen stmelovací charakter, ale také vzdělávací a zážitkovou hodnotu, což Kemp Koruna dokonale splňuje.

1. Vzdělávací programy a exkurze

Kemp Koruna je obklopen bohatou historií a přírodou, což nabízí ideální příležitost pro vzdělávací aktivity. Blízkost kláštera Zlatá Koruna, který je jedním z nejvýznamnějších cisterciáckých klášterů v Čechách, umožňuje školám organizovat exkurze s průvodcem, který žákům přiblíží historii a architekturu tohoto unikátního místa. Pro starší studenty mohou být zorganizovány i tématické workshopy zaměřené na historické události nebo přírodovědné studie v okolí.

2. Stmelovací aktivity

Školní výlety nejsou jen o vzdělávání, ale také o posílení vztahů mezi žáky. Kemp Koruna nabízí různé teambuildingové aktivity, které pomohou studentům lépe se poznat a spolupracovat. Můžete si vybrat z nabídky her a aktivit, které podporují týmovou práci, jako jsou lanové překážky, společné řešení úkolů nebo sportovní soutěže. Tato zkušenost pomáhá rozvíjet sociální dovednosti a zlepšovat atmosféru ve třídě.

3. Outdoorové aktivity

Okolí Kempu Koruna je ideální pro různé outdoorové aktivity. Školy mohou využít turistické stezky pro pěší výlety, cyklostezky pro sportovní výzvy nebo vodní sporty na řece Vltavě. Rafting, kanoistika nebo plavba na loďkách jsou skvělým způsobem, jak žáci mohou zažít dobrodružství a zároveň si užít krásy přírody. Pro ty, kteří dávají přednost klidnějším aktivitám, jsou k dispozici také procházky po okolních lesích s možností sběru bylin nebo houbaření.

4. Možnosti ubytování a stravování

Kemp Koruna nabízí různé typy ubytování, které vyhovují potřebám školních skupin. Od pohodlných chat až po tradiční stany – každý si zde najde to své. Kemp je vybaven moderními sociálními zařízeními a zajišťuje stravování formou plné penze, které je přizpůsobeno potřebám dětí a studentů. Jídelníček může být přizpůsoben speciálním dietám nebo alergiím, což ocení zejména rodiče.

5. Kultura a zábava

Kromě sportovních a vzdělávacích aktivit nabízí Kemp Koruna také možnosti kulturního vyžití. Večer mohou žáci společně posedět u táboráku, zahrát si společenské hry nebo sledovat filmy pod širým nebem. Organizujeme také diskotéky a talentové soutěže, které dětem umožní projevit své dovednosti a užít si společně strávený čas.

Závěr

Kemp Koruna ve Zlaté Koruně je více než jen místo pro stmelovací výlety. Nabízí komplexní programy, které kombinují vzdělávání, sport, dobrodružství a zábavu. Díky pestré nabídce aktivit a skvělému zázemí se zde každá školní skupina může cítit jako doma a užít si nezapomenutelný pobyt plný zážitků. Přijeďte k nám a objevte, proč je Kemp Koruna ideálním místem pro váš další školní výlet.

Translate »