Výběr tras na lodě, které Vás dovedou do Kemp Koruna

Rafting patří mezi nejoblíbenější letní aktivity, které přitahují milovníky dobrodružství z celé České republiky. Když se vydáte na vodu, čeká vás nejen vzrušení z divoké řeky, ale i nádherné scenérie, které vám nabídnou pohledy na přírodu z neobvyklé perspektivy. Pokud plánujete rafting po Vltavě, neměli byste vynechat návštěvu Kemp Koruna ve Zlaté Koruně, který je ideálním místem k odpočinku po náročném dni na vodě. Zde je přehled několika tras, které vás zavedou přímo do tohoto oblíbeného kempu.

1. Trasa Vyšší Brod – Kemp Koruna

Jedna z nejpopulárnějších raftingových tras začíná ve Vyšším Brodě. Tato trasa měří přibližně 36 kilometrů a je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené vodáky. Po cestě budete míjet malebná města, jako jsou Rožmberk nad Vltavou a Český Krumlov, který je známý svým historickým centrem zapsaným na seznamu UNESCO. Trasa končí právě v Zlaté Koruně, kde vás Kemp Koruna přivítá svou přátelskou atmosférou a pohodlným zázemím.

2. Trasa Rožmberk nad Vltavou – Kemp Koruna

Pokud hledáte kratší, ale neméně atraktivní trasu, můžete vyrazit z Rožmberka nad Vltavou. Tato trasa měří přibližně 25 kilometrů a vede klidnějšími vodami Vltavy. Proplujete klidnými úseky, ale i mírnými peřejemi, které dodají vašemu výletu ten pravý adrenalin. Když dorazíte do Zlaté Koruny, budete si moci odpočinout a užít si večer u táboráku v Kemp Koruna.

3. Trasa Český Krumlov – Kemp Koruna

Pro ty, kteří preferují kratší výlety, je ideální trasa z Českého Krumlova do Zlaté Koruny. Tato trasa měří přibližně 12 kilometrů a nabízí nádherné pohledy na historické památky Českého Krumlova. Je to skvělá volba pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří si chtějí užít pohodový den na vodě bez větší námahy. Po příjezdu do Zlaté Koruny můžete využít všech služeb, které Kemp Koruna nabízí, včetně ubytování, stravování a dalšího zázemí.

4. Trasa Kemp Koruna – Boršov nad Vltavou

Pokud máte v plánu prodloužit svůj raftingový výlet, můžete z Kemp Koruna pokračovat až do Boršova nad Vltavou. Tato trasa měří přibližně 18 kilometrů a je ideální pro ty, kteří chtějí prozkoumat další krásné úseky Vltavy. Po cestě vás čekají klidné vodní plochy, ale i vzrušující peřeje. Tato trasa je perfektním zakončením dobrodružného dne a poskytne vám krásné zážitky z pobytu v přírodě.

Závěr

Rafting po Vltavě je nejen o sportovním výkonu, ale také o zážitku z nádherné české přírody a historických památek. Kemp Koruna ve Zlaté Koruně je ideálním místem, kde můžete svůj výlet zakončit, odpočinout si a načerpat nové síly. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv z výše uvedených tras, vždy si můžete být jisti, že vás čeká nezapomenutelný zážitek plný dobrodružství a relaxace. Navštivte Kemp Koruna a objevte krásy jižních Čech na vlastní kůži!

Translate »